Tweede editie – INEA Atelier: Dit is mijn verhaal

De enthousiaste aanmeldingen op het eerste INEA atelier hebben er voor gezorgd dat er nog een tweede editie gevuld kon worden. Dit vindt plaats op donderdag 30 november in Het Huis (Boorstraat 107) in Utrecht. Vanaf 19:30 uur staan de deuren open om samen de verschillende kunst te bewonderen. Meld je nu direct aan om deze avond bij te wonen.

Het INEA Atelier verbindt aan de hand van kunst. Tijdens dit evenement van het INEA Atelier bieden we een podium aan iedereen die affiniteit heeft met adoptie om diens (persoonlijke) verhaal te delen met het publiek door middel van kunst. Of het nou een muziekstuk is, een foto expositie, een dans of spoken word; iedere kunstvorm is welkom. Daarnaast zal er ook altijd ruimte zijn voor (wetenschappelijke) duiding. Dit wordt gedaan door een panelgesprek met beeldend therapeuten, die hun visie en uitleg geven met betrekking tot de werkende en verbindende kracht van kunst.

30 november: Dit is mijn verhaal

Op donderdag 30 november vindt het tweede INEA atelier plaats in Het Huis (Boorstraat 107) in Utrecht. Het thema van deze editie is: Dit is mijn verhaal. De artiesten vertellen hun eigen verhaal aan de hand van een zelfgekozen kunstdiscipline. Op het programma staat dans, zang, theater en rap.

We hebben een divers programma samengesteld waarbij we naar verschillende kunstvormen kunnen luisteren en kijken, zoals zang, dans, en video.

De artiesten van deze avond zijn:

  • Carlos (Nette Jonguh)
  • Sanjaya
  • Christopher
  • Anne-Louise & Dalisha
  • Jarra
  • Rob
  • Carla

Panel en presentatie

Deze avond zal gepresenteerd worden door Erben. Femke en Bai Ling schuiven aan tijdens het panelgesprek. Hierin vertellen ze meer over hun werk als therapeuten, over het uiten van jezelf via kunst en de wil om je verhaal met anderen te delen.

Aanmelden

Acts: Het is niet meer mogelijk om je aan te melden als act.

Publiek: Dit event is uitverkocht. Je kan je wel nog aanmelden voor de reservelijst. Op afmeldingen benaderen wij jou dan voor een plekje.

Event details

Donderdag 30 november 2023

Het Huis | Boorstraat 107, Utrecht

19:30 - 22:00 uur

Gratis

Doelgroep(en)

Adoptieouders Familie van Geadopteerden Professionals

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Aanmelden

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor dit event. Voordat we jouw aanmelding kunnen verwerken, hebben we eerst wat gegevens van je nodig. Kloppen je gegevens en is er nog voldoende plek om mee te doen? Dan ontvang je een officiële bevestiging en uitnodiging van onze eventmanager.

INEA heeft jouw persoonsgegevens nodig voor de uitvoering van de dienstverlening. We gebruiken jouw gegevens alleen voor de doeleinden waar je ze voor verstrekt en deze worden verwijderd na het einde van de dienstverlening.

Vul het formulier in