Informatie delen voor de Kennisbasis

Heb je tijdens je studie onderzoek gedaan naar een maatschappelijk vraagstuk over interlandelijke afstand en adoptie? Heb je ervaring met adoptievraagstukken of wil je andere input leveren? Dan komen wij graag met je in contact!  

Heb je jezelf verdiept in een relevant onderwerp en er zelfs onderzoek naar gedaan? Dan is het mogelijk om jouw eigen onderzoek met ons te delen. Dit juichen wij zelfs toe. Samen zullen wij kijken wat de mogelijkheden zijn tot het delen van deze onderzoeken en waar er mogelijkheden bestaan tot het aangaan van toekomstige samenwerkingsverbanden. 

Je kunt je content, ervaring en kennis met ons delen. Graag zelfs! In overleg en met jouw toestemming kunnen we ervoor kiezen om deze kennis en content te plaatsen op onze website of op een andere toegankelijke plek online.  

Kom in contact met onze onderzoekers

Heb jij nu al waardevolle content, ervaring en kennis die je wilt delen en die nuttig zou kunnen zijn voor onze lezers en betrokkenen? Stuur dan een e-mail naar research@inea.nl, ons team onderzoek zal dan contact met je opnemen.  

Wat kan INEA voor jou betekenen?

Wil jij uitgenodigd worden voor een van onze werkgroepen? Ben je op zoek naar een artikel over een specifiek thema? Mail dan naar research@inea.nl  

INEA schrijft haar artikelen zelf, tenzij anders vermeld. Ben je onjuiste informatie tegengekomen of is het artikel onvolledig? Laat het ons weten door te mailen naar pr@inea.nl.  

Redactie

Thema

Wetenschap

Doelgroep

BelangenorganisatiesGeadopteerdenNaasten en omgevingProfessionals

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Gerelateerde artikelen