Subsidieplannen van belangenorganisaties

Belangenorganisaties die hun organisatie willen versterken of projecten willen uitvoeren die het ondersteuningsaanbod aan interlandelijk geadopteerden versterken, kunnen subsidie aanvragen bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Overweeg je om een aanvraag in te dienen? Dan kan het handig zijn om andere, goedgekeurde, aanvragen in te zien. Bekijk welke organisaties en activiteiten jou voorgingen.

In het afgelopen jaar zijn er al verschillende belangenorganisaties geweest die subsidie bij het ministerie van Justitie en Veiligheid hebben aangevraagd. In de algemene toelichting op de subsidieregeling staat dat de subsidieplannen op de website van INEA en op de website van de belangenorganisatie worden gezet. Hieronder vind je een overzicht. Deze pagina zal worden bijgewerkt na ontvangst van de (door het ministerie goedgekeurde) subsidieplannen van belangenorganisaties. 

Subsidieplannen downloaden

Hieronder tref je een overzicht aan. Deze pagina zal continue worden aangevuld na ontvangst van de (door het ministerie geaccordeerde) subsidieplannen van belangenorganisaties. Download hieronder de subsidieplannen:

Hoe vraag ik subsidie aan?

Het opstellen van een plan en het invullen van de aanvraag kan als een drempel voelen. Om deze drempel te verkleinen of weg te nemen heeft INEA dit artikel geschreven met een 10 stappenplan: hoe verloopt het proces van het aanvragen van subsidie? In het artikel ‘De subsidieregeling ‘belangenorganisaties interlandelijke geadopteerden’ uitgelegd’ lees je meer over het ontstaan van de subsidie en de mogelijkheden.


Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, neem dan contact met ons op. 

Redactie

Thema

Juridische ondersteuning

Doelgroep

Belangenorganisaties

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Gerelateerde artikelen