Deel je ervaring

Het opschrijven van je verhaal, gevoel en emoties kunnen je helpen in jouw proces. Maar, je kunt ook andere geadopteerden ermee helpen. Het lezen van persoonlijke verhalen en ervaringen zorgen voor meer bewustzijn, herkenning en erkenning. Op de website van INEA is er plek om persoonlijke ervaringen en verhalen van geadopteerden te delen.

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Mogen wij je verhaal delen op onze social media?*
Mogen wij je verhaal delen in onze nieuwsbrief?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Wil jij je verhaal of ervaring ook delen? Dat kan! Vul het formulier zo duidelijk mogelijk in. Het ingevulde formulier zal gelezen worden door het communicatieteam van INEA. Nadat we het verhaal gelezen hebben, nemen we contact met je op. Met een mailtje of belletje proberen we je binnen 14 dagen te laten weten of het verhaal geplaatst wordt of dat we samen nog wat aanpassingen en aanvullingen kunnen maken.

Is je verhaal geplaatst, maar wil je het toch weer verwijderd hebben? Neem dan contact met ons op.

Jouw verhaal anoniem plaatsen?

Dat kan. Je hoeft jouw verhaal niet met je (echte) naam in te vullen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een alias te gebruiken. Als je anoniem wilt blijven, zorg er dan ook voor dat je je ervaring zo beschrijft dat je niet door iemand herkend zou kunnen worden.