50 vrijkaarten per dag beschikbaar voor INEA Congres 2024

Redactie

Wij hebben diverse berichten ontvangen van mensen die graag bij het congres aanwezig zouden willen zijn, maar hiervoor financieel niet draagkrachtig zijn. Omdat we hen ook de mogelijkheid willen geven om bij het congres aanwezig te zijn, hebben we de middelen vrijgemaakt om per dag 𝟱𝟬 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗸𝗮𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻 beschikbaar te stellen

Hoe maak je aanspraak op de kaarten?

Vanaf vrijdag 1 maart 10u staat het aanmeldformulier online. Het aanmeldformulier zal op onze eventswebsite te vinden zijn. Als je vindt dat je in aanmerking komt voor een vrijkaart, vul je gegevens in en dan ontvang je van ons een code waarmee je een vrijkaart kunt bestellen. De link met het aanmeldformulier delen we ook op LinkedIn, Instagram en met de belangenorganisaties.

𝙇𝙚𝙩 𝙤𝙥:
De kaarten zijn niet onbeperkt. Het gaat om 50 kaarten per dag. We zullen de kaarten uitgeven volgens het ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’- principe. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent.

We zien je heel graag op 20, 21 of 22 maart!

Delen:

Adoptie in de media: week 27

Lees verder

Geadopteerden bijeen voor reculturatie en verbinding tijdens INEA informeert 

Lees verder

Het open podium van het INEA Atelier keert eind 2024 terug 

Lees verder

Toegang tot adoptiedossiers en nazorg besproken tijdens informatieavond Nationaal Archief

Lees verder

Maak kennis met de Adviesraad van INEA

Lees verder

Meer nieuws

Adoptie in de media: week 27

In een wekelijks overzicht lees je de laatste actualiteiten rondom interlandelijke adoptie. In dit bericht wordt teruggeblikt op adoptie in de media van zondag ...

Lees verder

Geadopteerden bijeen voor reculturatie en verbinding tijdens INEA informeert 

Op vrijdag 7 juni vond het evenement 'INEA informeert: Reculturatie en Roots' plaats bij KOCO Rotterdam. Dit evenement, georganiseerd door INEA in samenwerking met journaliste en correspondente Nina Jurna, bood geadopteerden de kans om in een veilige en begripvolle omgeving samen te komen en te discussiëren over hun ervaringen en roots. 

Lees verder

Het open podium van het INEA Atelier keert eind 2024 terug 

Het open podium van het INEA Atelier komt dit jaar nog twee keer terug! Dit is jouw kans om als geadopteerde of betrokkene bij adoptie jouw verhaal te delen via kunst. Muziek, dans, fotografie, spoken word - alles kan. Meld je aan voor de avonden op 6 september in Amsterdam of 8 november in Utrecht. Of wil je liever presenteren? We zoeken ook nieuwe presentatietalenten. Interesse? Bezoek onze website voor meer informatie en om je aan te melden!

Lees verder