Belangrijke update over het INEA Festival Gezien, Gehoord, Geadopteerd 23 maart: Vrijkaarten beschikbaar en optie geld terug te vragen

Redactie

We hebben enkele berichten ontvangen van mensen die graag naar het festival willen komen, maar aangeven dat het bedrag van €25 te hoog is voor hen. Daarom willen we de optie aanbieden om een vrijkaart te bestellen. Dat kan door een mail te sturen naar festival@inea.nl. Let op, er zijn niet veel kaarten meer beschikbaar en deze optie is beschikbaar zolang de kaarten niet uitverkocht zijn.

Heb je al een kaart gekocht en was dit ook voor jou een (te) hoge uitgave? Dan bieden we jou ook graag de mogelijkheid om de aankoopprijs van het ticket terug te vragen. Ook dit kan via het emailadres festival@inea.nl. Deze optie is mogelijk tot en met maandag 25 maart.

Over Gezien Gehoord Geadopteerd

Gezien Gehoord Geadopteerd is een festival voor en door geadopteerden en vindt plaats op zaterdag 23 maart in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Er is een divers programma samengesteld. Verdiep je in onderzoeken, luister naar ervaringen van anderen, beweeg je lichaam of vind (h)erkenning in boeken en films en bij elkaar. Kijk de website voor het volledige programma.

We zien je graag op het festival!

Delen:

Adoptie in de media: week 27

Lees verder

Geadopteerden bijeen voor reculturatie en verbinding tijdens INEA informeert 

Lees verder

Het open podium van het INEA Atelier keert eind 2024 terug 

Lees verder

Toegang tot adoptiedossiers en nazorg besproken tijdens informatieavond Nationaal Archief

Lees verder

Maak kennis met de Adviesraad van INEA

Lees verder

Meer nieuws

Adoptie in de media: week 27

In een wekelijks overzicht lees je de laatste actualiteiten rondom interlandelijke adoptie. In dit bericht wordt teruggeblikt op adoptie in de media van zondag ...

Lees verder

Geadopteerden bijeen voor reculturatie en verbinding tijdens INEA informeert 

Op vrijdag 7 juni vond het evenement 'INEA informeert: Reculturatie en Roots' plaats bij KOCO Rotterdam. Dit evenement, georganiseerd door INEA in samenwerking met journaliste en correspondente Nina Jurna, bood geadopteerden de kans om in een veilige en begripvolle omgeving samen te komen en te discussiëren over hun ervaringen en roots. 

Lees verder

Het open podium van het INEA Atelier keert eind 2024 terug 

Het open podium van het INEA Atelier komt dit jaar nog twee keer terug! Dit is jouw kans om als geadopteerde of betrokkene bij adoptie jouw verhaal te delen via kunst. Muziek, dans, fotografie, spoken word - alles kan. Meld je aan voor de avonden op 6 september in Amsterdam of 8 november in Utrecht. Of wil je liever presenteren? We zoeken ook nieuwe presentatietalenten. Interesse? Bezoek onze website voor meer informatie en om je aan te melden!

Lees verder