INEA Atelier van 2 november verplaatst wegens weersomstandigheden

Redactie

Vanwege de naderende storm Ciarán hebben we na zorgvuldige overwegen besloten om het INEA Atelier van 2 november te verplaatsen naar 16 november. We willen benadrukken dat deze keuze is gemaakt uit zorg voor het welzijn en de veiligheid van de artiesten en deelnemers die naar hun verhalen kwamen luisteren.

Om 19:30 zou het eerste INEA Atelier plaatsvinden in de Kargadoor in Utrecht. Hoewel de verwachting is dat de impact van de storm in Utrecht beperkt zal zijn, realiseren we ons dat artiesten en deelnemers mogelijk uit gebieden moeten komen waar ‘code oranje’ is afgegeven. Dit maakt dat zowel het openbaar vervoer als het gebruik van de auto als minder betrouwbaar kan worden beschouwd in deze omstandigheden. Daarom hebben we deze beslissing genomen in het belang van ieders veiligheid. 

Nieuwe datum: 16 november

Samen met de artiesten zijn we onmiddellijk op zoek zijn gegaan naar een nieuwe datum. Het INEA Atelier zal nu plaatsvinden op 16 november, op hetzelfde tijdstip en op dezelfde locatie. Er zullen mogelijk nog wijzigingen in het programma plaatsvinden. Houdt daarom de website en social media in de gaten voor de meest actuele informatie.

Het INEA Atelier dat op 30 november gepland staat in Het Huis in Utrecht gaat vooralsnog door. Deze datum heeft een ander programma, met andere artiesten, dan het INEA Atelier dat op 16 november plaatsvindt.

Meer informatie

Deelnemers die zich hebben aangemeld om het INEA Atelier bij te wonen ontvangen een mail met meer informatie.

Ben je niet meer in de gelegenheid om het INEA Atelier op de nieuwe datum bij te wonen, meld je dan af via events@inea.nl. Komt de nieuwe datum je juist wel goed uit? Dan kun je je aanmelden via het formulier.

Delen:

Eerste vier provinciale bijeenkomsten voor professionals met INEA on Tour

Lees verder

Verbinding en saamhorigheid bij tweede editie INEA Atelier: Dit is mijn verhaal

Lees verder

Een diepgaande blik op de Rechtszaak tegen Adoptiefraude – INEA informeert: College Mark de Hek en Sam van den Haak

Lees verder

Terugblik op “Smaak van jouw Land”: Nieuwe ontmoetingen en culinaire ervaringen

Lees verder

Een terugblik op de eerste editie van het INEA Atelier

Lees verder

Meer nieuws

Interlandelijke adoptie in de verkiezingsprogramma’s 

Woensdag 22 november 2023 vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. De politieke partijen vertellen in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen wat hun plannen en standpunten zijn. In dit artikel vind je een overzicht van wat de verschillende politieke partijen over het onderwerp (interlandelijke) adoptie in hun verkiezingsprogramma hebben opgenomen.  

Lees verder

De subsidieregeling ‘Belangenorganisaties Interlandelijk Geadopteerden’ uitgelegd

Wat is de subsidieregeling ‘Belangenorganisaties Interlandelijk Geadopteerden’ en hoe vraag je het aan?

Lees verder

Ik wil (meer) inzicht in mijn adoptiedossier 

Een adoptiedossier kan voor jou, als geadopteerde, van groot belang zijn. Als bron van informatie over jouw herkomst, als vindplaats van relevante documenten en ...

Lees verder