INEA Atelier van 2 november verplaatst wegens weersomstandigheden

Redactie

Vanwege de naderende storm Ciarán hebben we na zorgvuldige overwegen besloten om het INEA Atelier van 2 november te verplaatsen naar 16 november. We willen benadrukken dat deze keuze is gemaakt uit zorg voor het welzijn en de veiligheid van de artiesten en deelnemers die naar hun verhalen kwamen luisteren.

Om 19:30 zou het eerste INEA Atelier plaatsvinden in de Kargadoor in Utrecht. Hoewel de verwachting is dat de impact van de storm in Utrecht beperkt zal zijn, realiseren we ons dat artiesten en deelnemers mogelijk uit gebieden moeten komen waar ‘code oranje’ is afgegeven. Dit maakt dat zowel het openbaar vervoer als het gebruik van de auto als minder betrouwbaar kan worden beschouwd in deze omstandigheden. Daarom hebben we deze beslissing genomen in het belang van ieders veiligheid. 

Nieuwe datum: 16 november

Samen met de artiesten zijn we onmiddellijk op zoek zijn gegaan naar een nieuwe datum. Het INEA Atelier zal nu plaatsvinden op 16 november, op hetzelfde tijdstip en op dezelfde locatie. Er zullen mogelijk nog wijzigingen in het programma plaatsvinden. Houdt daarom de website en social media in de gaten voor de meest actuele informatie.

Het INEA Atelier dat op 30 november gepland staat in Het Huis in Utrecht gaat vooralsnog door. Deze datum heeft een ander programma, met andere artiesten, dan het INEA Atelier dat op 16 november plaatsvindt.

Meer informatie

Deelnemers die zich hebben aangemeld om het INEA Atelier bij te wonen ontvangen een mail met meer informatie.

Ben je niet meer in de gelegenheid om het INEA Atelier op de nieuwe datum bij te wonen, meld je dan af via events@inea.nl. Komt de nieuwe datum je juist wel goed uit? Dan kun je je aanmelden via het formulier.

Delen:

Nieuwe procedures voor adopties uit het buitenland per direct stopgezet

Lees verder

Statement tegen ongewenst gedrag op social media

Lees verder

Rechtszaak Dilani Butink moet opnieuw door ander gerechtshof 

Lees verder

Denk mee over de kennisagenda van INEA 

Lees verder

Tweede Kamer neemt motie aan tot afbouw interlandelijke adoptie  

Lees verder

Meer nieuws

Nieuwe procedures voor adopties uit het buitenland per direct stopgezet

Op dinsdag 21 mei 2024 heeft demissionair minister Franc Weerwind voor Rechtsbescherming aangekondigd dat nieuwe adopties uit het buitenland per direct worden stopgezet. Lopende adoptieprocedures zullen voorlopig doorgaan, maar nieuwe adoptieaanvragen worden niet meer geaccepteerd. Deze beslissing volgt op een motie van de SP die vorige maand door een meerderheid in de Tweede Kamer werd aangenomen. 

Lees verder

Statement tegen ongewenst gedrag op social media

Naar aanleiding van recente politieke ontwikkelingen rond interlandelijke adoptie ontstaan verschillende perspectieven, vooral zichtbaar op social media. INEA waardeert open discussies, maar tolereert geen onjuiste informatie of respectloosheid jegens anderen.

Lees verder

Rechtszaak Dilani Butink moet opnieuw door ander gerechtshof 

De rechtszaak van Dilani Butink tegen de staat moet over. Dat maakte de Hoge Raad vandaag bekend. De Hoge Raad heeft besloten dat een ander gerechtshof de zaak opnieuw moet behandelen om te bepalen wie aansprakelijk gehouden kan worden voor het ontbreken van informatie over de afkomst en achtergrond van Butink. 

Lees verder