INEA Sponsort Vierde Seizoen La Vida de Podcast

Karlijn Boddeüs

Op vier januari 2024 is het nieuwe, vierde seizoen va La Vida de Podcast gestart. De populaire adoptiepodcast, gemaakt door Yeny en Desiree, wordt dit seizoen gesponsord door INEA. Yeny en Desiree zijn twee vriendinnen die allebei geadopteerd zijn uit Colombia. In deze gratis te beluisteren podcast op Spotify bespreken ze openhartig alle aspecten van hun adoptie.

Op Instagram kondigen ze het vierde seizoen aan: “We are back!🎙️✨We zijn blij dat we terug zijn met een gloed nieuw seizoen vol met bijzondere gasten. Dit seizoen gaan we elke aflevering met twee gasten in gesprek aan de hand van thema’s. Ook vragen we elke gast om iets mee te nemen wat staat voor een deel van hun adoptieverhaal. Om het seizoen te starten hebben we zelf ook allebei wat van onszelf meegenomen, dat maakt al veel los! We praten over de waarde van spulletjes en foto’s maar ook over het verdriet die het los kan maken. Ook vertellen we over wat we nog meer allemaal organiseren met La Vida komend jaar. La Vida seizoen 4 is begonnen! Luister nu de eerste aflevering via de link in onze bio💜.”

Meer dan een podcast

La Vida de Podcast gaat verder dan alleen geluid. Yeny en Desiree organiseren ook bijeenkomsten en borrels voor mede-geadopteerden. Volg hun avonturen en evenementen via hun Instagram-kanaal @lavidadepodcast en ontdek meer op de evenementenkalender van INEA.

Delen:

INEA aanwezig bij ketensessies ten behoeve van wetwijzigingstraject WOBKA

Lees verder

Een dag van dialogen: Transformative Justice in adoptie 

Lees verder

Adoptie uit Bulgarije opnieuw mogelijk 

Lees verder

Interlandelijke adoptiestop in Denemarken en onderzoek in Noorwegen vanwege mogelijke misstanden 

Lees verder

Besluit vervallen eigen bijdrage voor interlandelijk adoptie-gerelateerde zoekacties 

Lees verder

Meer nieuws

INEA aanwezig bij ketensessies ten behoeve van wetwijzigingstraject WOBKA

Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft, na de aanbevelingen van de Commissie Joustra (2021), de adoptieketen herzien. Dit leidde tot minder adopties en meer toezicht, met de oprichting van een centrale bemiddelingsorganisatie (CBO). INEA levert input tijdens ketensessies van het ministerie J&V voor de wetswijziging.

Lees verder

Een dag van dialogen: Transformative Justice in adoptie 

Vanuit INEA vinden wij het belangrijk dat (nieuwe) perspectieven over adoptie gehoord worden en perspectieven van geadopteerden een podium krijgen. Daarom organiseerde de Kennisbasis van ...

Lees verder

Adoptie uit Bulgarije opnieuw mogelijk 

Het is weer mogelijk om kinderen te adopteren uit Bulgarije. Dat laat demissionair minister Weerwind op 19 januari weten in een kamerbrief. De adoptiestop ...

Lees verder