Kijk mee bij het werkbezoek van minister Weerwind

Redactie

Na een lang voortraject, vele werksessies en de implementatie van de daaruit voortgevloeide bouwstenen ontvangen wij de Minister voor Rechtsbescherming op donderdag 23 maart 2023 in de vorm van een werkbezoek.

In de ochtend van 23 maart informeren wij Franc Weerwind, de minister voor Rechtsbescherming over wat we samen voor elkaar hebben gekregen, wat onze plannen in samenwerking met onze stakeholders voor de nabije toekomst zijn én hoe wij daarmee de doelgroep van dienst zijn. Ook volgt er een vraaggesprek met de minister en onthullen wij onze nieuwe naam, logo en website.

Vanwege de capaciteit en veiligheid is er een selecte groep mensen uitgenodigd om het werkbezoek op locatie bij te wonen. Toch willen wij het voor iedereen mogelijk maken om het werkbezoek te kunnen volgen. Dit kan via een livestream. Vanaf 10:15 uur op donderdag 23 maart kan je via onderstaande link online meekijken. Aanmelden is niet nodig. 

Delen:

Eerste vier provinciale bijeenkomsten voor professionals met INEA on Tour

Lees verder

Verbinding en saamhorigheid bij tweede editie INEA Atelier: Dit is mijn verhaal

Lees verder

Een diepgaande blik op de Rechtszaak tegen Adoptiefraude – INEA informeert: College Mark de Hek en Sam van den Haak

Lees verder

Terugblik op “Smaak van jouw Land”: Nieuwe ontmoetingen en culinaire ervaringen

Lees verder

Een terugblik op de eerste editie van het INEA Atelier

Lees verder

Meer nieuws

Interlandelijke adoptie in de verkiezingsprogramma’s 

Woensdag 22 november 2023 vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. De politieke partijen vertellen in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen wat hun plannen en standpunten zijn. In dit artikel vind je een overzicht van wat de verschillende politieke partijen over het onderwerp (interlandelijke) adoptie in hun verkiezingsprogramma hebben opgenomen.  

Lees verder

De subsidieregeling ‘Belangenorganisaties Interlandelijk Geadopteerden’ uitgelegd

Wat is de subsidieregeling ‘Belangenorganisaties Interlandelijk Geadopteerden’ en hoe vraag je het aan?

Lees verder

Ik wil (meer) inzicht in mijn adoptiedossier 

Een adoptiedossier kan voor jou, als geadopteerde, van groot belang zijn. Als bron van informatie over jouw herkomst, als vindplaats van relevante documenten en ...

Lees verder