Meilingdag 2023: INEA mocht erbij zijn

Redactie

Tussen de achtbanen en zweefmolens beleefden we zaterdag 16 september jaar onze primeur op de Meilingdag, georganiseerd door Stichting Meiling in Walibi. Op deze zonnige dag verzamelden jonge geadopteerden uit China en Taiwan zich, samen met hun adoptieouders, voor de jaarlijkse Meilingdag. Voor het eerst nam INEA deel aan de Meilingmarkt, een plek dat waardevolle informatie biedt over zaken als rootsreizen en ondersteuning voor geadopteerden en adoptieouders.

Het was een bijzondere ervaring om in gesprek te gaan met de aanwezigen en andere standhouders. Dit evenement, mogelijk gemaakt door Stichting Meiling, was een dag vol plezier en verbinding. Hieronder delen we een kleine sfeerimpressie van de markt.

Samenwerken?

Ben je binnenkort de organisator van een evenement waarbij onze ondersteuning en informatie van pas komt? Wij kijken uit naar een samenwerking! Neem contact op met onze eventmanager per mail.

Sfeerimpressie

Delen:

Eerste vier provinciale bijeenkomsten voor professionals met INEA on Tour

Lees verder

Verbinding en saamhorigheid bij tweede editie INEA Atelier: Dit is mijn verhaal

Lees verder

Een diepgaande blik op de Rechtszaak tegen Adoptiefraude – INEA informeert: College Mark de Hek en Sam van den Haak

Lees verder

Terugblik op “Smaak van jouw Land”: Nieuwe ontmoetingen en culinaire ervaringen

Lees verder

Een terugblik op de eerste editie van het INEA Atelier

Lees verder

Meer nieuws

Interlandelijke adoptie in de verkiezingsprogramma’s 

Woensdag 22 november 2023 vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. De politieke partijen vertellen in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen wat hun plannen en standpunten zijn. In dit artikel vind je een overzicht van wat de verschillende politieke partijen over het onderwerp (interlandelijke) adoptie in hun verkiezingsprogramma hebben opgenomen.  

Lees verder

De subsidieregeling ‘Belangenorganisaties Interlandelijk Geadopteerden’ uitgelegd

Wat is de subsidieregeling ‘Belangenorganisaties Interlandelijk Geadopteerden’ en hoe vraag je het aan?

Lees verder

Ik wil (meer) inzicht in mijn adoptiedossier 

Een adoptiedossier kan voor jou, als geadopteerde, van groot belang zijn. Als bron van informatie over jouw herkomst, als vindplaats van relevante documenten en ...

Lees verder