Werk mee aan wetenschappelijk onderzoek

Bij wetenschappelijk onderzoek lezen we niet alleen literatuur. We zijn vaak ook op zoek naar ervaringen en verhalen van degene over wie het onderzoek gaat. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen aan wetenschappelijk onderzoek.  

Op dit moment zijn onze onderzoekers nog druk bezig met het bepalen van de wetenschappelijke kennisagenda. Hiervoor is het ook mogelijk om als respondent mee te werken. Wanneer wij zelf onderzoek gaan doen, zullen wij een overzicht publiceren van lopende en toekomstige onderzoeken. Hier beschrijven we de specifieke personen waar we naar op zoek zijn. Houd daarvoor onze website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief.  

Kom in contact met onze onderzoekers 

Mocht je nu al geĂ¯nteresseerd zijn in om mee te helpen aan onze toekomstige onderzoeken, stuur dan een e-mail met algemene informatie zoals je naam, expertiseveld en achtergrond naar research@inea.nl. Wij zullen je gegevens noteren en contact met je opnemen.

INEA schrijft haar artikelen zelf, tenzij anders vermeld. Ben je onjuiste informatie tegengekomen of is het artikel onvolledig? Laat het ons weten door te mailen naar pr@inea.nl.  

Redactie

Thema

Wetenschap

Doelgroep

GeadopteerdenNaasten en omgevingProfessionals

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Gerelateerde artikelen